НовиниОсвітаНа навчання – онлайн: у більшості навчальних закладів на...

На навчання – онлайн: у більшості навчальних закладів на Черкащині канікули завершилися

-

- Advertisment -

337 закладів середньої освіти Черкащини завершили зимові канікули. З понеділка тут стартувало дистанційне навчання у період карантинних обмежень.

Втім у 197 закладах ще тривають зимові канікули. Про це у ході брифінгу повідомила заступниця очільника Черкащини Лариса Кошова, пише пресслужба ОДА.

«У період карантину «зимових канікул», відповідно до рекомендацій МОН України, у навчальних закладах організоване дистанційне навчання, – каже Лариса Кошова. – Адміністрація кожного освітнього закладу самостійно ухвалює рішення, коли розпочати та завершити навчання. Тож зараз вийшли з канікул 63,2% закладів середньої освіти. Заклади дошкільної освіти з 8 до 24 січня працюють у штатному режимі з дотриманням проти епідеміологічних заходів. Водночас додам, що наразі у 15 таких закладів виявили випадки захворювання на ковід. Тож на самоізоляції перебувають 290 дітей та 39 працівників».

Також нині на канікулах 19 професійно-технічних закладів області. Із 8-ми закладів вищої освіти у трьох навчаються дистанційно, з 15 січня за такою ж формою навчатимуться ще в одному ЗВО. Чотири виші перебуватимуть на канікулах до 24 січня.

«Цей карантин пом’якшений і не такий жорсткий, як весняний локдаун, – зауважила Лариса Кошова. – Він також більш лояльний, порівняно з тими заходами, що впроваджуються в інших країнах. Цими карантинними обмеженнями ми збиваємо хвилю зростання хворих після новорічних свят і паралельно прискорюємо отримання якісної зареєстрованої вакцини, скваленої ВООЗ».

Як повідомляв сайт vikka.ua, заклади освіти на Черкащині отримали 67 комплектів сучасного навчального обладнання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x