НовиниЧеркащинаНа Митницькому пляжі відбудеться вечірка "Spiritoffreedom"

На Митницькому пляжі відбудеться вечірка "Spiritoffreedom"

-

- Advertisment -

Танцювальний майстер-клас від Юлі Пенч та акустичний концерт на інструментах ханг і дудук від відомих світових музикантів Антона Стрільця та Дмитра Сивоконя організують п’ятничного вечора 14 серпня, о 19-00 на першій Черкаській SUP-станції (пляж "Митницький").

Усе – в межах серії безкоштовних івентів для черкасців від команди Dnipro SUP Team та компанії StoneRental, які взялися продемонструвати містянам якісний та культурний відпочинок на березі Дніпра.

"Spiritoffreedom" – четвертий захід організаторів. Кожен попередній різниться своєю атмосферою, декором і напрямом. Так на Черкаській SUP-станції, що на пляжі "Митницький", уже презентували фільм-маніфест "Ми є більше ніж я", провели "Акустичний захід" від співачки Анни Петровської та черкаських виконавців, а також танцювали бачату й демонстрували відому українську комедію "Мої думки тихі". Щоразу – вхід вільний для відвідувачів, а також територія проведення повністю забезпечена антисептиками за вимогами карантинного часу.

Сьогодні ж, 14 серпня, на черзі тілесна і танцювальна практика, яка покликана продемонструвати всім учасникам, що танцювати вміють і можуть абсолютно всі. Майстер-клас допоможе відчути кожному зв'язок зі своїм тілом, покращити гнучкість і пластичність. Захід проведе йогиня, хореографиня та психологиня Юлія Пенч.

Музичним подарунком для містян у межах заходу "Spiritoffreedom" стане виступ відомого черкащанина, професійного музиканта, який грає на унікальному інструменті ханг, Антона Стрільця. Він зіграє в акустичному дуеті разом із колегою Дмитром Сивоконем, який спеціально для цього концерту приїде з Києва.

"Я "за" творчість і духовний розвиток свого рідного міста. Хоч у Черкасах виступаю дуже рідко, десь раз на рік, але вирішив підтримати проект Черкаської SUP-станції своєю музикою. Вважаю, що такі заходи показують силу дружби, творчості, спільного розвитку і культурного дозвілля", – зазначає Антон Стрілець.

За словами співорганізаторки заходів, представниці Dnipro SUP Team Анни Сакун, такі зустрічі на пляжі біля Черкаської SUP-станції неабияк єднають людей у спільному бажанні проводити свої п’ятничні вечори якісно, у дружньому колі та затишній атмосфері, щораз – цікаво:

"Черкаська SUP-станція стала майданчиком і для спортивних занять із SUP-веслування, і для культурного обміну. Це лише підсилює наші прагнення розвивати SUP-культуру і ділитися своєю філософією свободи, яку відкриває нам SUP-веслування. Івент "Spiritoffreedom" – у перекладі "Дух свободи" – нестиме глибокий смисл і водночас матиме легкий характер, що дозволить відвідувачам розслабитися після складного робочого тижня на березі Дніпра із унікальними танцями і під чарівні звуки магічного хангу. Звісно, ми дотримуємося самі і закликаємо всіх дотримуватися карантинних норм, зберігати дистанцію, користуватися антисептиками, які ми забезпечуємо на локації".

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x