додому Новини На матчі "Черкаських Мавп" серед уболівальників розіграють новорічний приз

На матчі "Черкаських Мавп" серед уболівальників розіграють новорічний приз

0

Вже цієї суботи 17 грудня, під час домашньої гри "Черкаських Мавп" проти "Волиньбаскета", буде розіграно матрац "ВЕНЕТО", повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Цінний подарунок за умовами акції може отримати уболівальник, який попередньо заповнив анкету у програмці на один із матчів першої частини сезону. Головним призом стане ультрасучасний матрац – "Комфорт Мультиплюс". Вартість такого матрацу 12 700 гривень. Також щасливчик отримає подушку та ковдру.

Умови конкурсу:

Уболівальник мав заповнити коротку анкету, що надрукована у програмках на кожен домашній матч в період дії конкурсу, та вкинути її до спеціальної скрині у ПС "Будівельник".

На останньому домашньому матчі в 2016 році (17 грудня) між уболівальниками, які заповнили анкету, буде розіграно новорічний приз від генерального спонсора "Черкаських Мавп" – ТМ "ВЕНЕТО".

Увага! Присутність на грі учасників конкурсу обов’язкова. Розіграш відбудеться у великій перерві матчу. Також цього дня ФБУ та Wilson пропонують уболівальникам виграти 30 000 гривень. Задля цього потрібно придбати квиток на матч та влучити у кошик з центру майданчика м’ячем Wilson.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підсилилися новим гравцем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version