додому Новини Черкащина На масштабних зловживаннях викрили керівника аграрного держпідприємства на Черкащині

На масштабних зловживаннях викрили керівника аграрного держпідприємства на Черкащині

0

На Черкащині директор державного підприємства, яке входить до структури Національного наукового центру "Інститут землеробства НААН України", протиправно реалізував вироблену продукцію на більше ніж мільйон гривень. Про це інформує пресслужба управління СБУ у Черкаській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець організував продаж зернових культур поза визначеною законодавством товарною біржею.

Чиновник реалізовував комерсантам сільськогосподарську продукцію безпосередньо у полях одразу після зібраного вражою.

У межах реалізації заходів із контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ задокументувала, що протягом двох років директор держпідприємства, яке є об’єктом критичної інфраструктури, реалізував приватним підприємствам понад 3 тисячі тонн зернових культур. Через протиправну оборудку державі завдано збитки на суму понад 1,2 мільйона гривень.

За матеріалами Управління СБУ в Черкаській області посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Викриття правопорушника проводилося спільно з Нацполіцією.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на хабарі затримали посадовця Держгеокадастру в Черкаській області.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version