НовиниЧеркащинаНа майданчиках у черкаських школах хочуть прибрати високі паркани

На майданчиках у черкаських школах хочуть прибрати високі паркани

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міськради Юрій Тренкін на засіданні виконкому просив вирішити питання та прибрати паркани на шкільних майданчиках. Про це пише "Інфоміст".

Він зазначив, що діти перелазять високі паркани, а це може призвести до травмування. Крім того, при будівництві цих майданчиків передбачалося, що доступ буде вільний.

За словами директора департаменту освіти та гуманітарної політики Сергія Воронова, все, що відбувається на території школи в урочний час – на відповідальності директора. Штатної особи, яка б слідкувала за дітьми в інший час, – немає.

Він також додав, що за кордоном всі навчальні заклади закритого типу. Натомість відкритими можуть бути окремі районні майданчики.

"Я теж не можу дати розпорядження закладам освіти відкрити майданчики, бо в разі чи травмування дітей,чи іншої ситуації відповідатиму я. Свого часу я так само займався на території школи, але це, як на мене, дещо по-рядянськи. А наглядати за дітьми і чергувати в 9 годин вечора ніхто не буде", − зазначив Сергій Воронов.

Натомість секретар міськради Ярослав Нищик висловив іншу думку. На його переконання, майданчики мають бути відкритими, тож на наступне засідання напрацюють із юристами та підготують проект рішення щодо цього.

"Ви дуже швидко стали чиновником, – звернувся до Воронова Нищик. – На наступне засідання підготуємо проект рішення. Діти все одно перелазять паркан і  грають там. Тож питання лише у відкритості майданчика".

Як повідомляв сайт vikka.ua, восени в Черкасах планують відкрити льодову арену.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x