НовиниПолітикаНа "Лізі сміху" в Золотоноші зібрали кошти на лікування...

На "Лізі сміху" в Золотоноші зібрали кошти на лікування школяра (Фото)

-

- Advertisment -

14 лютого у Золотоніському міському будинку культури, місцеві команди розіграли Зимовий кубок Ліги сміху.

Тема гри – "Любов врятує світ". Мета – як і завжди – благодійна. Збирали кошти на лікування восьмикласника ЗОШ № 6 – Дмитра Іващенка, повідомляє пресслужба міськради.

Розпочали концерт члени журі, які цього разу були не місцеві. Суддями стали учасники Відкритої Ліги сміху Золотоноша, яка нещодавно пройшла у місті. Саме суддівський склад на початку конкурсної програми розважив глядачів.

Першим номером змагання стала давно улюблена містянами команда освітян "Активія", естафету підхопила команда молоді "Екстрім", їх змінила на сцені переформатована команда "Старі клячі", яка доповнилася не лише новими учасниками, а й змінила назву "Збірна Занзібара".

Розважили глядачів і працівники БДЮТ команда "Статус", яскраво та позитивно запалювала команда "Кавомани", завершили конкурсну програму депутати та чиновники міста команда "Зважені і щасливі".

Не буває Золотоніської Ліги без сюрпризів. Своєрідною родзинкою заходу став спонтанний виступ команди начальників "Н.К.П.". До її складу увійшов міський голова Віталій Войцехівський, депутати міської ради Віктор Душка та Олександр Флоренко, представник горілчаного заводу Олександр Теницький та найкраща актриса телевізійної Ліги сміху 2019 Настя Ткаченко (команда "Моя провінція").

На початку виступу команди зал плакав від сміху, адже самокритика зашкалювала, а в кінці – люди мали змогу замислитися для чого у Золотоноші п’ятий рік поспіль збирають гумористів. Віталій Войцехівський разом з членами команди на фінальній пісні "Ліга сміха врятує життя" з’явилися у образі клоунів та зазначили, що готові бути клоунами, якщо це допоможе комусь зібрати кошти на лікування та врятувати життя.

Спільними зусиллями містяни зібрали 20500 гривень на лікування Дмитра Іващенка.

За результатами батлів перемогла команда чиновників і депутатів "Зважені і щасливі".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Маріанна Мойся, яка 10 лютого потрапила в жахливу ДТП біля черкаського аеропорту, нині потребує фінансової допомоги небайдужих.

 Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x