НовиниЧеркащинаНа лікарняному Савіна життя не зупиняється: Радуцький вимагає виконати...

На лікарняному Савіна життя не зупиняється: Радуцький вимагає виконати обіцяне доручення мера

-

- Advertisment -

Черкаський депутат Олександр Радуцький вимагає виконати доручення міського голови Анатолія Бондаренка і скасувати містобудівні умови на бульварі Шевченка, 305.

Незважаючи на раптові лікарняні директора профільного департаменту Артура Савіна, каже обранець, життя містян не повинне зупинятись. Про це із сесії міськради 4 червня інформує кореспондент vikka.ua.

"Минулого року ми двічі Артуру Савіну висловлювали недовіру і два рази міський голова накладав вето на наше рішення. Але безлад, який він робить, продовжується і далі. Пам’ятаєте той гучний скандал на бульварі Шевченка? Були видані накази на зведення нежитлової двоповерхової будівлі, яка закриває вихід у вікно. Коли люди зібрались йти до мера, той із соцмережі дізнався про цю ситуацію", – розповідає Радуцький.

За його словами, Бондаренко та Савін приїхали на місце події й пообіцяли скасувати накази. Але минуло 5 днів, Савін пішов на лікарняний, а містобудівні умови так і не скасовані.

"Наша фракція буде голосувати за недовіру цій людині, але це не вирішує питання для людей. Не буває так, що Савін пішов на лікарняний, і на цьому життя зупиняється. За положенням департаменту архітектури, є люди, які виконують його обов’язки. І в них таке ж право скасувати накази і містобудівні. Тому у мене є пропозиція дати доручення терміново виконати в першу чергу доручення міського голови", – висловився Радуцький.

Та під час сьогоднішньої сесії колеги його звернення не розглянули.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міський департамент архітектури віддав 2 млн грн партійному соратнику свого директора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x