НовиниЧеркащинаНа квартирній крадіжці в Черкасах затримали гастролерів із Харкова...

На квартирній крадіжці в Черкасах затримали гастролерів із Харкова (ФОТО)

-

- Advertisment -

До поліції звернулась жінка із повідомленням про крадіжку. Невідомі чоловіки намагалися проникнути до сусідньої квартири. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці встановили, що 31-річна господарка квартири перебувала у цей момент на роботі. Двері на вказаній квартирі були замкнені на ключ зсередини, звідти правоохоронці почули стукіт і гуркіт – в приміщенні зачинилися зловмисники, яких невдовзі затримали.

Правопорушниками виявилися неодноразово раніше судимі жителя Харкова, 25 та 27 років. У чоловіків було вилучено набір відмичок, якими вони відчинили двері квартири потерпілої, та сумку, в якій були золоті прикраси, серед яких потерпіла впізнала свій золотий ланцюжок. Зловмисники чітко пояснити свої дії не змогли, лише додали, що в Черкаси приїхали до товариша, якого знайти не змогли.

Підозрюваним оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу, у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваних до вчинення аналогічних правопорушень на території Черкащини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка боялась повідомити патрульних про спробу проникнення невідомих у квартиру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані жінка нелегально привласнила земельну ділянку в районі паломництва

Уманчанка була засуджена за шахрайство, вчинене групою осіб у великих розмірах, та легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом. Про це...

У вічність відійшов директор “Черкасиавтотранс” 

Пішов у засвіти на 90-му році Володимир Павлович Соломенний — генеральний директор ПРАТ «Черкасиавтотранс», заслужений працівник транспорту України, почесний...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x