Новини"На кожному кладовищі має бути Алея Героїв", - Бондаренко

"На кожному кладовищі має бути Алея Героїв", – Бондаренко

-

- Advertisment -

На міське кладовище №6 сьогодні повіз журналістів очільник міста Анатолій Бондаренко. Тут він планує упорядкувати територію, прокласти асфальтовану дорогу та створити Алею Героїв. На все про все 2,5 мільйона гривень.

"От як ви тут годинку проходите, промерзнете, тоді зрозумієте, що тут має бути порядок, – звернувся до журналістів Анатолій Бондаренко. – На кожному кладовищі має бути Алея Героїв. Війна іде далі, я хочу, щоб жителів Черкас, які поклали свої життя за нашу країну, ховали достойно".

Проте за словами директора КП "Комбінат комунальних підприємств" Черкаської міської ради Анатолія Бейна, проекту такої алеї ще немає. Його тільки розробляє департамент архітектури містобудування та інспектування міськради.

"Коли буде готовий проект, тоді й будемо робити. Справа в тому, що саме на цьому кладовищі виділена ділянка для поховання воїнів. Але у кожного є батьки, які просять поховати бійців і на інших кладовищах, де вже спочивають родичі. Треба з кожним індивідуально  обговорювати це питання", – зазначає Анатолій Бейн. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x