НовиниНа Корсунщині прихожанин поцупив із храму золота і срібла...

На Корсунщині прихожанин поцупив із храму золота і срібла на півмільйона (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На Корсунщині чоловік викрав з приміщення Спасо-Преображенського храму золота і срібла на суму близько півмільйона гривень. Злочинця затримали по гарячих слідах, повідомляє прес-служба міліції.

Із заявою про крадіжку у міліцію звернувся настоятель храму. Він розповів, що прийшов вранці до церкви, де побачив розбите вікно, а з приміщення храму зникли пожертви прихожан – золоті та срібні вироби. Загальна вага їх становила близько 800 грамів. На місце події приїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Експерти оглянули приміщення храму та прилеглу територію, а оперативники розпочали подворовий обхід. Поблизу одного із будинків міліціонери побачили сліди взуття, які були схожі з виявлені експертами на місці події. Господар подвір'я був удома. В нього працівники міліції знайшли викрадені ювелірні вироби. 43-річного підозрюваного запросили до райвідділу для подання показів.

У кабінеті слідчого чоловік зізнався у вчиненому. Як з’ясувалося, затриманий працював у храмі різноробочим та був прихожанином. Під час вечірньої служби він непомітно проник до дзвіниці, де ховався до її закінчення. Коли всі пішли, викрав пожертвувані людьми прикраси.

За фактом відкрили кримінальне провадження. Санкція статті, яку інкримінують чоловіку, передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x