додому Новини Черкащина На Канівщині ремонтують дороги (ФОТО)

На Канівщині ремонтують дороги (ФОТО)

0

У Канівському районі продовжуються ремонтні роботи доріг. Уже завершено роботи з влаштування дорожнього покриття на найпроблемніших ділянках доріг в селах Литвинець та Мельники. Ці ділянки шляху знаходились у дуже незадовільному стані, були майже повністю зруйновані та довгий час залишались чи не найбільшою проблемою селян. Про це у Facebook повідомляє Канівська міська рада.

Служба автомобільних доріг, за рахунок співфінансування з районного та місцевого бюджетів, відновила асфальтне покриття шляхом влаштування вирівнювального шару. Відтепер у селах району забезпечено більш комфортний проїзд.

Зазначимо, що ці дороги входили до переліку місцевих доріг, які потребували невідкладного ремонту, затвердженого рішенням Канівської районної ради "Про Програму розвитку інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення у Канівському районі на 2017-2018-ий роки".

Як повідомляв сайт vikka.ua, ділянку дороги між Смілою та Кам'янкою повноцінно ремонтують.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version