НовиниКриміналНа Кам’янщині виявили незаконну вирубку дерев

На Кам’янщині виявили незаконну вирубку дерев

-

- Advertisment -

У межах Телепинської сільської ради правоохоронці виявили масштабну вирубку деревини. Відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Працівники Черкаського райуправління поліції спільно з працівниками Управління СБУ в Черкаській області, під час відпрацювання території Кам’янського району, в адміністративних межах села Телепине на території господарського двору виявили понад півтори тисячі вирубаних дерев. Для документування факту події викликали слідчо-оперативну групу.

Попередньо встановлено, що згідно ордеру на видалення зелених насаджень на основі рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради на вказаній території дозволено видалення 340 одиниць дерев. Відповідно вказаного ордеру, відходи вирубаної деревини потрібно подрібнити та використати на опалення закладів соціальної сфери села Телепине.

Під час огляду місця події працівники екологічної інспекції виявили 1650 штук вирубаних дерев різних порід. Наразі правоохоронці встановлюють обставини зникнення насаджень в кількості 1310 дерев.

За вказаним фактом слідчими розслідується кримінальне провадження, відкрите за статтею 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Як повідомляла раніше vikka.ua, три з половиною роки за крадіжку в Умані: засуджено черкащанина

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x