додому Новини Кримінал На Кам’янщині чоловік жорстоко вбив свого брата (Фото)

На Кам’янщині чоловік жорстоко вбив свого брата (Фото)

0

Уночі до Кам’янського відділення поліції надійшло повідомлення про вбивство в одному із сіл району. На вказану заявниками адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група.

В будинку поліцейські виявили тіло чоловіка без ознак життя з численними ножовими пораненнями в область шиї та тулуба, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тілесні ушкодження за місцем проживання під час сутички зі своїм братом.

Чоловік зізнався у вчиненому та пояснив, що у них з братом постійно виникали конфлікти з приводу проживання в будинку батьків.

Під час вживання алкогольних напоїв між ними знову виникла сварка на побутовому ґрунті, в ході якої чоловік схопив кухонний ніж і наніс йому удари в область шиї та тулуба.

Чоловіка затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час застілля черкащанин убив свою приятельку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version