НовиниЧеркащинаНа гравців "Черкаських Мавп" чекає насичений баскетбольний тиждень

На гравців "Черкаських Мавп" чекає насичений баскетбольний тиждень

-

- Advertisment -

Цього тижня баскетбольна родина "Черкаських Мавп" розпорошується по різних містах, де проведе матчі своїх чемпіонатів. Про це повідомляє пресслужба БК.

Так, 7 листопада "Черкаські Мавпи" зіграють на виїзді з МБК "Миколаїв". Після серії домашніх матчів "Черкаські Мавпи" знову вирушають на виїзд. Минулого тижня черкасці потішили своїх уболівальників яскравою грою.

Підопічні Максима Міхельсона переграли одного із найбільш грізних суперників – "Прометей". Пізніше провели видовищний матч із "Запоріжжям". Зараз "Мавпи" їдуть в гості до одного з аутсайдерів чемпіонату. "Миколаїв" поки здобув лише одну перемогу у шести матчах, тому вдома команда прагнутиме виграти ще раз. Для черкасців, які попри поразку "Запоріжжю", зараз перебувають у гарному тонусі, це хороший виклик. До Миколаєва "Мавпи" їдуть виключно за перемогою.

З 7 по 10 листопада в Одесі стартує ВЮБЛ-08. Одна з наймолодших команд баскетбольної школи "Черкаських Мавп" проведе вже свій другий тур чемпіонату України. Віце-чемпіони минулорічного сезону близько місяця тому відіграли тур у Харкові, де здобули дві перемоги у чотирьох матчах. Амбітна команда Василя Івлєва і Максима Міхельсона прагне покращувати свою гру у кожному турі та досягати максимального результату. В Одесі буде непросто, але юні "Мавпи" готові до цього.

З 8 по 10 листопада у Києві відбудеться ВЮБЛ-04. "Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР" готуються до чергового непростого туру Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Хлопці Олександра Лашко у першому турі здобули одну перемогу у трьох матчах. Втім тоді черкасці продемонстрували свою міць і перспективу.

Відзначимо, що це достатньо атлетична команда баскетбольної школи. У першому турі гравці "Мавп" домінували на щитах із кожним суперником, центрові команди робили по 20 підбирань. Очікуємо на таку ж потужну гру і в наступних турах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-2" здобувають першу перемогу в сезоні.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах деякі будинки тимчасово залишаться без холодної води

27 травня в Черкасах буде тимчасово обмежено водопостачання за деякими адресами. Про це повідомляє пресслужба КП “Черкасиводоканал”. Комунальне підприємство проводить...

Захисника з Ліплявської громади посмертно нагородили орденом “За мужність”

Євгенія Яшного, загиблого захисника з Ліплявської громади, посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. Відзнаку передали рідним захисника. Про...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x