НовиниЧеркащинаНа Городищині тривають дорожні ремонти (Фото)

На Городищині тривають дорожні ремонти (Фото)

-

- Advertisment -

Городищенський район по протяжності автомобільних доріг загального користування місцевого значення перебуває у п’ятірці районів області з найбільш розвиненою транспортною інфраструктурою.

 З огляду на це і обсяг фінансування їх ремонтів у цьому році один із найбільших – 33,5 млн грн. В районі контролюють виконання плану ремонту доріг, інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Зокрема, 5,5 млн. грн спрямують на капітальний ремонт ділянки автодороги Вільшана-Товста; 12 млн. грн на поточний середній ремонт автодороги Байбузи-Закревки-Старосілля-Мліїв, 15,9 млн. грн на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання решти доріг загального користування.

Наразі у розпалі хід робіт по капітальному ремонту автодороги Байбузи-Закревки-Старосілля-Мліїв, завершено заплановані ремонти автодоріг Городище-Буда-Орловецька, Орловець-Цвіткове, Вербівка-Воронівка-В’язівок-Цвіткове, Валява-Квітки. Набутів-Деренковець-Набоків-Городище. Планується у серпні відремонтувати дороги до віддалених, але населених кутків міста Городище як Чубівка та Чуїха та ще важливу у житті району автодорогу Селище-Журавка-Вільшана.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найдорожчим ремонтом у 2020 році виявився капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x