додому Новини Черкащина На Драбівщині фельдшер швидкої допоміг з’явитися на світ здоровому хлопчику

На Драбівщині фельдшер швидкої допоміг з’явитися на світ здоровому хлопчику

0

Виклик про пологи надійшов у диспетчерську екстренки 7 липня о 18:20. У село Шрамківка до 36-річної жінки, у якої це були вже шості пологи, виїхала бригада швидкої.

Коли медик зайшов до майбутньої мами – у неї вже відійшли води і розпочалася активна фаза пологової діяльності. Маля не хотіло чекати, з’явилося на світ стрімко і потрапило в теплі, добрі і надійні руки фельдшера Олександра Грінька, розповідає у Facebook речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

«Все зробив по протоколу. Не було відчуття тривоги і страху, був спокій. Забув, що й окуляри мені потрібні, – сміється. – А потім, як малюк з’явився на світ, як на руки взяв, шапочку одягнув і запеленав – згадав сина свого. Це відчуття можна порівняти з відчуттям після першого стрибка з парашутом: коли паріння, а потім відчуваєш таке піднесення. Бо ти розумієш, що причетний до появи нового життя, нової іскорки маленької».

За 28 років роботи на швидкій у Олександра це вже треті пологи. Працює він на першій бригаді, тож з теплом у голосі фельдшер і розповідає: «Бог послав промінчик життя, а наша «одиничка» його зловила. Хай росте здоровий!»

Породіллю і новонародженого доправили до Золотоніської багатопрофільної лікарні і передали колегам з пологового відділення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська інфекційка отримала генератор на випадок знеструмлення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version