НовиниЧеркащинаНа дорогах Черкащини триває ямковий ремонт деформацій покриття (Фото)

На дорогах Черкащини триває ямковий ремонт деформацій покриття (Фото)

-

- Advertisment -

З початку 2021 року на дорогах Черкащини ліквідували понад 25 тис. кв. метрів ямковості.

З настанням сприятливих погодних умов дорожники виконують роботи з ліквідації руйнувань покриття традиційними методами – гарячою асфальтобетонною сумішшю та із застосуванням повітряно-струменевої технології. Про це інформує пресслужба САД у Черкаській області.

Ямковий ремонт здійснюється на автомобільних дорогах міжнародного, національного, регіонального значення: М-05 Київ – Одеса, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, Н-01 Київ – Знам’янка, Н-02 /М-06/ — Кременець — Біла Церква — Ржищів — Канів — Софіївка, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка, Р-09 Миронівка – Канів, Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук, Р-64 Ківшовата – Шушківка – Лисянка – Моринці – Шевченкове – Тарасівка – /Н-16/, Р-71 Одеса – Іванівка – Ананьїв – Піщана – Хащувате – Колодисте – Рижавка – /М-05/ та на автодорогах територіального значення.

Роботи з ліквідації ямковості – це тимчасовий вимушений захід, який застосовується для усунення деформацій покриття, для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування до початку капітального або поточного середнього ремонтів.

Окрім ліквідації ямковості дорожники встановлюють нові та замінюють старі дорожні знаки, ремонтують металеве бар’єрне огородження, кронують дерева для покращення видимості, вичищають чагарники та вирубують порослі вздовж автошляхів, прибирають сміття та стихійні сміттєзвалищв у смугах відведення автодоріг, прибирають наносний ґрунт під бордюрами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина завершила опалювальний сезон і вже готується до наступного.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x