НовиниЧеркащинаНа дорогах Черкащини розпочалися роботи із водовідведення (ФОТО)

На дорогах Черкащини розпочалися роботи із водовідведення (ФОТО)

-

- Advertisment -

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні в області очікується значне потепління, яке сприятиме таненню снігового покриву. У зв’язку з цим, на автошляхах області розпочалися роботи із водовідведення з поверхні проїзної частини для уникнення перезволоження конструктивних елементів доріг. Роботи з водовідведення та очищенню від снігу проводяться і на штучних спорудах (мостах та шляхопроводах) на автошляхах області. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

За повідомлення Черкаського обласного гідрометцентру, січень закінчується з висотою снігу 40-50 см, що у 4-5 разів вище норми та значними запасами води у снігу, які на сьогодні 80-130 мм – це найбільші запаси води у снігу за останні 30 років, що є рідкістю для Черкащини. В останнє такі запаси вологи спостерігалися у 2010 р.

Минулої доби та сьогодні вночі на ліквідації засніженості та слизькості на дорогах загального користування державного значення працювало понад 50 одиниць спецтехніки та механізмів підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Черкаській області. За ніч на обробку дорожнього покриття використано понад 150 тонн піщано-соляної суміші. Особлива увага приділяється автошляхам міжнародного значення – М-05 Київ-Одеса та М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Станом на ранок 29 січня у Черкаській області забезпечено проїзд автотранспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення (міжнародного, національного та регіонального), без заторів та обмежень. Всі дорожні підрозділи працюють у посиленому цілодобовому режимі роботи, виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами, виконуються роботи з водовідведення. Також проводяться роботи із очищення від снігу узбіч, зупинок громадського транспорту, майданчиків для відстою транспортних засобів та влаштовуються дренажні канали для відведення вологи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, кілька вулиць у Черкасах будуть без світла.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x