НовиниЧеркащинаНа Дніпрі в Черкасах трьох рибалок врятували з потопаючого...

На Дніпрі в Черкасах трьох рибалок врятували з потопаючого човна (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Увечері 19 березня рятувальники доставили до берега трьох чоловіків, які рибалили в цей час на Дніпрі в районі розважального комплексу "Робінзон" і опинилися в небезпеці. Про це у Facebook повідомляє речник УДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Рибалки до останнього не зверталися по допомогу. Коли спроби полагодити на воді двигун успіху не принесли, весла погнулися, а затиснутий поміж торосів човен почав пропускати воду, рибалки зателефонували "101".

Через п"ятнадцять хвилин після повідомлення, рятувальники вже встановили на березі у якості орієнтира освітлювальну вежу та почали аеророзвідку. За допомогою квадрокоптера доволі швидко вдалось визначити місцезнаходження чоловіків, проте, через майже півметрові тороси навкруги рибалок, ще півгодини у рятувальників пішло, аби знайти шлях підходу до човна. Але ближче, ніж на 30 метрів, підійти до потерпілих рятувальному катеру на повітряній подушці було неможливо.

Рибацький човен продовжував потроху набирати воду, тому керівник водолазної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення Андрій Власенко вдався до комбінованого варіанту порятунку.

Офіцер ДСНС, працюючи тілом, як льодоходом, пробивав у кризі евакуаційну доріжку, по якій, вдягнувши на потерпілого ще один гідрокостюм, страхуючи та направляючи, доставляв потерпілих по одному до рятувального катера. Усього довелось зробити шість таких ходок.

Від медичної допомоги врятовані відмовилися.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Дніпрі у Черкасах провалився під лід позашляховик.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x