НовиниНа День Незалежності ініціативним черкащанам роздаватимуть гроші

На День Незалежності ініціативним черкащанам роздаватимуть гроші

-

- Advertisment -

24 серпня команди бізнесу, міської влади так засобів масової інформації змагатимуться заради виявлення найспортивнішої, найрозумнішої чи найкреативнішої команди. Переможець визначить соціальний проект, який реалізують у Черкасах, та вручить щасливчику грант на 25 тисяч гривень. Все це у рамках масштабного фестивалю тімбілдінгу "Summer Challenge 2016" у Долині троянд.

"Участь у змаганнях візьмуть 125 спортсменів – по п’ять у команді. Це владці, ЗМІ і бізнес-компанії. Вже підтвердили свою участь міська влада, зокрема і мер Анатолій Бондаренко, державний банк "Ощадбанк", а також приватні компанії, з якими ми асоціюємо Черкаси. Кожна команда зробить внесок – 2 тисячі гривень. Із цих коштів, зокрема, і сформується грант", – розповідає ініціатор фестивалю тімбілдінгу "Summer Challenge 2016" Ольга Касьянова.

Громадських ініціатив, з яких і обиратимуть переможця, теж буде 25. До проектів є кілька вимог, зокрема вони мають бути ефективними, інноваційними та значущими. При цьому ініціатива не повинна мати корисної складової.

"Взяти участь у конкурсі можуть проекти, які вже реалізовуються або готуються до здійснення в Черкасах і потребують дофінансування для розвитку чи масштабування. Автором проекту може бути не лише громадська організація, ініціативна група, але й звичайний мешканець міста. 25 проектів, які пройдуть відбір журі, мають бути презентовані авторами для мешканців міста у нестандартній та інтерактивній формі 24-го серпня під час святкування Дня Незалежності у Долині троянд", – пояснює ініціатор фестивалю тімбілдінгу "Summer Challenge 2016".

Форма для реєстрації учасників конкурсу соціальних проектів

З тими, хто власне і відбиратиме ініціативи, вже визначилися. Це голова відділення НОК України в Черкаській області, Президент Федерації триатлону України Андрій Більда та координаторка громадських проектів, перекладачка Олександра Братчук.

"Ці проекти ключові на фестивалі, однак далеко не єдині. Любителям попоїсти запропонують смачну прогулянку "Пікнік на узбіччі" – фестиваль вуличної їжі за участі рестораторів міста. Дітлахи зможуть розважитися в "Розаріумі", де їм запропонують провести фізичні і хімічні досліди чи взяти участь у розвиваючих майстер-класах. А для містян, які прагнуть самовдосконалення, доречним буде простір розвитку "Nova". Тут найкращі лектори Черкас та України проводитимуть тренінги", – зазначає Ольга Касьянова.

Організатори очікують на фестивалі близько тридцяти тисяч відвідувачів. Аби реалізувати такий масштабний проект, вони потребують волонтерів і запрошують усіх охочих стати частиною команди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах зберуться автостопери з усієї України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах в Соснівці зведуть житловий будинок (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах в Соснівці по вулиці Дахнівській біля перехрестя з вулицею Соснівська зведуть житловий будинок. Нині на цьому місці...

26-річний черкасець побив батька своєї співмешканки

Повідомлено про підозру 26-річному жителю Черкас щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень батьку своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x