НовиниНа день міста у Черкаси приїде Олександр Усик

На день міста у Черкаси приїде Олександр Усик

-

- Advertisment -

19-20 вересня Черкаси відзначатимуть чергову річницю свого Народження. Зазвичай День міста  святкували у червні, але цього року ще попереднє керівництва міста перенесло святкування на вересень.
 
Міський голова Сергій Одарич переконаний, що  відзначати День народження рідного міста потрібно завжди: і коли в країні все добре, і коли сутужно. День народження – це свято. Цьогорічний День міста планують зробити особливим. Не буде традиційних фестивалів, салютів і реклами. На це не витрачатимуть бюджетні кошти. Натомість зроблять святкування душевними, сімейним, спортивним і зі смаком патріотизму.
 
Цього року акцентуватимуть увагу саме на спорті і здоровому способі життя. На День міста в Долині троянд проведуть уже традиційну "Ярмарку спорту". Під час заходу черкаські спортсмени демонструватимуть вміння і популяризуватимуть свої види спорту.
 
–  До Черкас завітає відомий український боксер, чемпіон світу, Олександр Усик.  Також на черкасців очікує патріотичний флеш-моб від нашого танцівника, чемпіона з фітнесу Максима Оробця, який разом з черкаськими хлопцями і дівчатами вивів наше місто в фінал "Майдансу". Окрім того, День народження Черкас – це хороша нагода зібратися усім разом, – розповів Сергій Одарич.
 
Під час Дня міста збиратимуть допомогу українським військовим, які нині воюють в зоні АТО. У місцях скупчення людей стоятимуть скриньки. Черкасці зможуть знайти їх і внести свій внесок в допомогу армії. Також планується, щ усі підприємці, які торгуватимуть під час святкування и надаватимуть різноманітні розважальні послуги, перераховуватимуть 10% від свого прибутку до Центру допомоги армії.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянин став двократним чемпіоном світу з параканое 

Владислав Єпіфанов зі Сміли став дворазовим чемпіоном світу з параканое. Про це повідомила голова Черкаської РДА Валерія Бандурко. Золоту медаль...

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x