НовиниЧеркащинаНа День міста у Черкасах відбувся велоквест (ФОТО)

На День міста у Черкасах відбувся велоквест (ФОТО)

-

- Advertisment -

З нагоди святкування 731-ї річниці дня заснування у Черкасах відбувся велоквест. Про це пише "Вичерпно".

25 команд-учасників, які заздалегіть зареєструвалися, мали змогу виконати певні завдання та просто гарно провести час. Як зазначив організатор велоквесту Ярослав Лавров, такий захід проходить з метою популяризації історії нашого міста.

"Ми організовуємо велоквест з метою, аби у людей виникла цікавість вивчити минуле нашого міста. Ідея велоквесту полягає саме у приверненні уваги до історії рідного краю. З такою ж самою метою, ми створили і піший квест. У нас у центрі є багато чого цікавого, але досить часто люди просто проходять повз і не помічають цього. Тому ми хочемо привернути увагу людей, щоб вони побачили це і зрозуміли, що таку історію можна бачити кожного деня", — зазначив Ярослав.

Що стосується велоквесу, то він є більш спортивним і нагадує гру "Що? Де? Коли?". Завдання в ньому були більше схожі на легенди, що і відповідло назві заходу "Легенди міста на Че". Участь у квесті була нескладною, попередньо зареєстувавшись у системі на телефоні, учасникам надходили певні завдання або підтвердження правильності їх виконання та фіксування часу завершення.

Як зазначають організатори квесту, команді треба було самим додуматися до правильної відповіді, а вже на контрольних точках підтверджували правильності виконання завдання. Сам велоквест тривав приблизно 4-х годин, після чого учасники повернулися на місце старту.

А от що стосується пішого квесту, то він був розрахований на годину-півтори. Кожен бажаючий міг прийти протягом дня до 13:30, взяти завдання та виконати їх разом із своїми друзями. Організатори переконують, що це цікаво, пізнавально та є хорошою нагодою гарно провести час.

Як повідомляв vikka.ua, до Дня міста у Каневі відбудеться велопробіг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x