НовиниЧеркащинаНа День міста черкасців запрошують поринути у світ легенд

На День міста черкасців запрошують поринути у світ легенд

-

- Advertisment -

Наступної суботи, 16 вересня, з 10:00 до 16:00 черкащан запрошують на святкування Дня міста "Легенди міста на Че" на площі Богдана Хмельницького. Як і у День Незалежності, святкування буде незвичним, нетрадиційним, але товариським, активним і повністю присвяченим рідному місту. Про це повідомляє прес-служба громадської ініціативи "Місто на "Че".

3 10:00 на площі кожен охочий, за умови попередньої реєстрації команди у складі 2-3 осіб, зможе взяти участь у велоквесті. Форма для реєстрації тут.

Учасники велоквесту на своїх двоколісних будуть розгадувати завдання, згадувати історію та легенди Черкас, сушити голову над головоломками та ганяти мало не по всьому місту.

Тим же, хто віддає перевагу твердій земній поверхні та власним ногам, організатори пропонують взяти участь в іншому квесті, за який найшвидший у виконанні завдань отримає призи від одного з партнерів свята. Для цього квесту реєстрація не буде потрібна, тож кожен охочий зможе, отримавши завдання просто на площі, випробувати свої знання про Черкаси на міцність.

Протягом заходу на площі лунатиме чарівна музика гітари та саксофону – для містян гратимуть Олексій Хуторний та Володимир Шуліка. А поціновувачі літератури зможуть насолодитися ще й друкованим словом – "Книжковий маестро" забезпечить усіх охочих книжковими новинками з Львівського форуму видавців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на День міста буде безкоштовний проїзд у тролейбусах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прокуратура вимагає стягнути з підприємств на Черкащині понад 4 млн грн за забруднення повітря

Після виявлення грубих порушень норм законодавства про охорону атмосферного повітря на Черкащині, прокуратура звернулася до суду. Про це повідомляє...

У Черкасах фіксували підвищену концентрацію шкідливих речовин упродовж тижня

Протягом минулого тижня в місті Черкаси спостерігалася перевищена концентрація формальдегіду, аміаку та оксиду азоту, що перевищувало гранично допустимі норми....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x