додому Новини Черкаси На даху багатоповерхівки виявили в Черкасах басейн. Шукають власника

На даху багатоповерхівки виявили в Черкасах басейн. Шукають власника

6

Басейн просто на даху багатоповерхівки виявили у Черкасах. Допис про те, чим це небезпечно і що тепер робити із конструкцією, опублікували на сторінці управлінської компанії “Нова Якість” 

“Руставі, 11. Там ледь не ціла спа-зона з кількома центнерами води в басейні та електричною системою фільтрації. Та це не дуже смішно. Бо сотні літрів води з високою ймовірністю можуть опинитися у квартирах верхніх поверхів і не тільки” –  пишуть на сторінці підприємства. 

У “Новій Якості” зазначають: конструкція басейну може пошкодити дах. Постійні вечірки біля басейну – теж. Іще одне питання: куди з басейну збиралися зливати такий об’єм води? Якщо в каналізацію – то не факт, що мережа витримала б тиск такої кількості та не прорвала б.

“Зараз ми шукаємо власників басейну. Якщо його не приберуть, будемо змушені звертатися до поліції” – пишуть на сторінці підприємства. 

На підприємстві наголошують: на дахах будинків категорично заборонено розміщення будь-яких конструкцій.

Читайте також:

На Черкащині поліцейські викрили водія, який перевозив фальсифікований алкоголь та цигарки

6 КОМЕНТАРІ

  1. Хм. Креативненько! Отже басейн не можна, а якого @#$ дерева на дахах роками ростуть і Нова якість – і сліпа, і глуха, і німа…

    • А те що може тріснути плити перекриття вам зрозуміло? Плита як трісне, то вона падаючи рознесе всі перекриття до самого низу. Тому басейн не щастя буде. А біда.

  2. Насправді креативно. За кордоном цілі зони відпочинку роблять на дахах (футбольні поля, басейни, і не такі як цей). Плюс господарям басейну. А допис, що може розірвати каналізацію від зливу води, то маячня, зливається вонане брандсбойтом.

  3. Це просто сором, неповага до сусідів, і безкарність. В місті, де є Дніпро, басейн на даху…. 😵

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version