додому Новини Черкащина На чотирьох черкаських пляжах рекомендують відпочивати

На чотирьох черкаських пляжах рекомендують відпочивати

0

У Черкасах чотири пляжі відповідають необхідним нормам і на них рекомендовано відпочивати місцевому населенню. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Три комунальні пляжі: Пушкінський, Смілянський, Соснівський-1, та один приватний – "Бочка", придатні для літнього відпочинку. Такі висновки зробила комісія у складі представників управління цивільного захисту Черкаської міської ради, відділу екології, КП "Дирекція парків", управління інспектування, КУ "Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба", відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Управління ДСНС в області. Черкаські місця масового відпочинку на водних об’єктах вони перевірили з нагоди початку пляжного сезону, який стартував 1 червня.

Комісія встановила, що на всіх комунальних пляжах встановлені і працюють рятувальні пости. Вони мають усе необхідне спорядження для порятунку людей на воді, а також обладнані рятувальними човнами. Рятувальники чергують щодня з 10 до 19 години. Окрім порятунку на воді, вони можуть надавати і першу медичну допомогу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на одному з черкаських пляжів панує сміттєвий безлад.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version