НовиниЧеркащинаНа Чорнобаївщині провели в останню путь загиблого на війні...

На Чорнобаївщині провели в останню путь загиблого на війні земляка

-

- Advertisment -

Учора у Золотоніському районі навіки попрощалися із Олександром Яременком. Військовий загинув у бою біля Вугледару на початку лютого. Повідомляють на сторінці Чорнобаївської громади

facebook.com/ChornobajivskaGromada

11 лютого в селі Іванівка відбулася  церемонія прощання із загиблим солдатом-снайпером ракетно-артилерійського взводу  Яременком Олександром Вікторовичем 1989 року народження. Вірний військовій присязі, загинув 07 лютого 2023 року у бою поблизу населеного пункту Вугледар Донецької області.

Віддати шану Герою прийшли  близькі та родичі, його побратими, місцеві чиновники, духовенство, односельці, жителі громади.

facebook.com/ChornobajivskaGromada

Проводжали Олександра зі сльозами на очах та зі щирою молитвою. Слова жалю, співчуття та вдячності герою і його рідним висловив  староста   Красенівського старостинського округу Олександр Вишня.

До присутніх звернувся Чорнобаївський  селищний голова  Сергій Любивий: 

– Нашу громаду спіткало велике горе. Загинув син, герой, який боронив нашу Батьківщину. У нашій пам’яті, наших серцях Олександр назавжди залишиться, як воїн, патріот, світла людина. Низький уклін та щирі співчуття матері, дружині, родині, ми всі тут зібрались, щоб розділити біль втрати  сина, чоловіка, батька. Вічна пам’ять Герою!

Слова співчуття родині загиблого також висловили начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП  майор  Володимир  Мироненко та бойовий командир Олександра Анатолій Стуженко.

“Олександр Вікторович ЯРЕМЕНКО до останнього подиху захищав мир і спокій на Україні. За нашу свободу і незалежність, за право жити у вільній країні він віддав найдорожче, що в нього було – його життя… Пам’ять про нього назавжди житиме в наших серцях. Він назавжди залишиться відважним Героєм та прикладом для майбутніх поколінь” – зазначають на сторінці Чорнобаївської громади. 

Читайте також:

Черкащина втратила на війні чотирьох прикордонників

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x