додому Новини Черкащина На Чорнобаївщині розпочали ремонтувати дороги державного значення (ФОТО)

На Чорнобаївщині розпочали ремонтувати дороги державного значення (ФОТО)

0

У травні на Чорнобаївщині розпочато ремонт доріг державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м. Кременчук) − Маріуполь і Т-24-17 Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця-Лубни. Про це розповіла начальник відділу економіки Чорнобаївської РДА Ірина Вовк.

На ремонт найгірших ділянок дороги Н-08 та ямковий ремонт з державного бюджету виділено 9 млн. грн., роботи розпочато від Золотоніського кільця. Наразі дійшли до с. Скородистик, відремонтовано 9 тис. кв. м. та витрачено 3470 тис. грн.

На частині дороги між селами Хрестителеве та Мар’янівка продовжено роботи по будівництву нового покриття. 27 та 28 травня проводилось влаштування основи дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом товщиною шару 17 см.

Для подальшого проведення ремонту дороги Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця-Лубни на умовах співфінансування заплановано ще 7 млн. грн., зокрема 4 млн. грн. із державного бюджету, 2,5 млн. грн. із районного бюджету та Хрестителівською сільською радою прийнято рішення про виділення 500 тис. грн.

Роботи планується виконати на ділянках від Мельників до Чорнобаю та від Чорнобаю до Мар’янівки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на одній із черкаських вулиць розпочали ремонт аварійної дороги.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version