НовиниБезпекаНа Чигиринщині все село вийшло провести Героя в останню...

На Чигиринщині все село вийшло провести Героя в останню путь

-

- Advertisment -

На Чигиринщині в селі Медведівка неподалік відомого Холодного Яру місцеві жителі провели в останню путь Героя, який загинув, захищаючи Україну. Святославу Кедрі було 22 роки…

Святослав є випускником Медведівської школи ім. Максима Залізняка. Брав участь  ООС. Відслужив строкову службу і підписав контракт із ЗСУ.

З перших днів повномаштабного вторгнення росії став на захист рідної країни. У боях під Волновахою отримав тяжке поранення. 27 березня 2022 р. помер в госпіталі в Дніпрі. Його поховали 3 квітня на місцевому цвинтарі у Медведівці. А прощення відбувалося у місцевому клубі. Провести хлопця в останню путь вийшло все село.

«Небо забирає кращих… Герой-захисник, мужній воїн. Ти був чесним , добрим і справедливим учнем. Ти знав ціну дружби , завжди ішов на допомогу та захищав слабших. Ти був найкращим братиком і найтурботливішим сином на світі. Ти вже на випускному знав, що будеш воїном. Як ми раділи , коли ти у свою першу солдатську відпустку завітав до школи: стрункий, красивий, мужній. А очі – глибокі як океан..Пам’ятаємо твої слова, що обов’язково станеш офіцером. І ти б ним став, але віддав своє життя, щоб прийшла весна в Україну без вибухів і ракет, щоб сміялись діти. Честь і слава , нашому Герою, нашому небесному ангелу, який тримає небо над Україною… Низький тобі уклін, Славіку», – написала Ірина Казначей, місцевий депутат і педагог школи.

*****

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, щоб повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України над агресором.

Але нам потрібна ваша підтримка. Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі.  Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…).

Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств на нашому каналі.

І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news  – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як нас підтримати? Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

 

 

 

 

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x