НовиниНа Чигиринщині чоловік побив дівчину веслом за зроблене зауваження

На Чигиринщині чоловік побив дівчину веслом за зроблене зауваження

-

- Advertisment -

Черкаські правоохоронці затримали нетверезого чоловіка, який кілька разів ударив дівчину веслом по голові за зроблене йому зауваження. За вчинене йому загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Повідомлення про інцидент надійшло до Чигиринського райвідділу міліції від медиків місцевої районної лікарні. Лікарі повідомили, що в одному із сіл району чоловік наніс тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому основи черепа 24-річній дівчині.

Зловмисником виявився 36-річний житель міста Черкаси, який приїхав до села зі своїм товаришем. Підозрюваного затримали на дачному участкові.

Як розповів він правоохоронцям, того дня разом з товаришем випивав, після чого вони пішли до місцевого ставу. Там взяли човен, що належав потерпілій та її брату, і поплили на ньому. Молоді люди побачили це, на що зробили зауваження. Між ними та чоловіками розпочався конфлікт, в ході якого підозрюваний з товаришем підплив до берега, схопив весло і кілька разів вдарив ним по голові потерпілій, а його товариш накинувся з кулаками на її брата. Коли зрозуміли, що накоїли, втекли з місця події.

Досудове розслідування триває, повідомляє прес-служба УМВС. За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x