НовиниЧеркащинаНа честь загиблого воїна АТО в ОТГ на Черкащині...

На честь загиблого воїна АТО в ОТГ на Черкащині відкрили меморіальну дошку

-

- Advertisment -

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, у Матусівському НВК №2 відбулося відкриття пам’ятної меморіальної дошки колишньому випускнику учбового закладу, воїну АТО Олександру Лінчевському.

Вшанувати полеглого воїна прийшли рідні, побратими, однокласники, представники влади та й просто жителі громади. Право відкрити меморіальну дошку надали заступнику військового комісара Шполянського районного військового комісаріату Андрію Покутньому та побратиму загиблого воїна Євгенію Черешні.

Сільський голова Василь Колісник висловив щирі співчуття батькам, рідним та друзям загиблого, наголосивши, що таких героїв сьогодення як Олександр Лінчевський, треба завжди пам’ятати, адже вони – яскравий приклад того, як потрібно любити і захищати свою Україну.

Багато теплих слів та спогадів було від побратима Сергія Стратічука, однокласників Віталія Шаповала та Миколи Кирилюка. Класний керівник Катерина Голуб ділилась спогадами про Олександра – як про щирого, доброзичливого учня, взірцевого школяра.

Люди дякували батькам за хороброго сина, який мужньо захищав цілісність та незалежність нашої держави. Після відкриття меморіальної дошки присутні та родина відвідали могилу Олександра Лінчевського на цвинтарі села Матусів, де священик Петро Блонський відправив поминальну панахиду за героями та освятив нещодавно встановлений Олександру пам’ятник.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, «кіборг» із Черкащини виграв суд проти нардепа Антона Яценка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x