додому Новини Конфуз На черкаському виконкомі був «присутній» представник мафії

На черкаському виконкомі був «присутній» представник мафії

0

Під час засідання виконкому Черкаської міської ради за голосуванням чиновників прискіпливо споглядав Віто Корлеоне. На відео, яке було оприлюднено на сторінці Черкаської міської ради в мережі Фейсбук, користувачі помітили портрет «Хрещеного батька».

Власне, саме засідання виконкому проходило у кабінеті першого заступника міського голови Сергія Тищенка. Зверху на шафі біля дверей можна дійсно помітити портрет Віто Корлеоне з фільму «Хрещений батько».

Під час сьогоднішнього виконкому розглядали внесення змін до фінансових планів кількох комунальних підприємств, перекриття руху по бульв. Шевченка, а також затвердження бюджетних програм.

Віто Корлеоне (італ. Vito Corleone) на прізвисько «Хрещений батько» та «Дон Корлеоне», справжнє прізвище Андоліні, (1891—1955) — головний герой роману Маріо П’юзо та однойменного кіно-блокбастеру «Хрещений батько» режисера Френсіса Копполи про мафіозний клан італійських американців Корлеоне «Хрещений батько» та однойменної екранізаці режисера Френсіса Форда Копполи.

Як повыдомляв сайт vikka.ua, у Черкасах звільняють досвідченого комунальника (ОФІЦІЙНО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version