додому Новини На Черкаському стадіоні з’явиться запасне поле (ФОТО)

На Черкаському стадіоні з’явиться запасне поле (ФОТО)

0

Цього року планується значно поліпшити інфраструктуру Черкаського стадіону. Про це у Facebook повідомив заступник міського голови Сергій Гура.

– Вже у квітні, щойно стабілізуються погодні умови, маємо розпочати роботи з облаштування запасного футбольного поля. Як основне покриття плануємо використати натуральну траву з системою внутрішньої газонної аерації. Встановимо трибуни для глядачів. На цей проект передбачено 3 млн 700 тис. грн коштів із державного та міського бюджетів. Також на стадіоні триває підготовка поля для команди І ліги "Черкаський Дніпро". До речі, перша гра цього сезону відбудеться вже 16 березня.

Сам Юрій Гончаров повідомив, що серед планів на 2017 рік – облаштування поля зі штучним покриттям розміром 60х40м, де можна буде проводити змагання дитячо-юнацької футбольної ліги. Його можна буде використовувати і для гри в міні-футбол. Також директор стадіону домовляється з концерном "Кока-кола" про облаштування найбільшого в місті ігрового містечка, де можна буде грати в шахи, шашки, настільний теніс.

– Задоволений роботою нинішнього керівника стадіону Юрія Гончарова, – говорить Сергій Гура. – За час перебування його на посаді відкрито Центр першочергової, медичної та реабілітаційної допомоги для спортсменів області та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, відремонтовано хол та адміністративні приміщення, створено електронний музей історії стадіону, обладнано роздягальні.

Нагадаємо, що Юрій Гончаров очолює КП "Центральний стадіон" м. Черкаси з 26 вересня 2016 року. До цього він працював заступником міського голови Черкас.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під гучну музику та крики черкаські депутати ухвалили бюджет та ПСЕР.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version