НовиниНа черкаському пляжі ледь не втонув чоловік

На черкаському пляжі ледь не втонув чоловік

-

- Advertisment -

11 червня о 14.45 неподалік пляжу "Смілянський" працівники міської комунальної аварійно-рятувальної служби Тарас Шепель та Олексій Берковський витягли з води 48-ого черкащанина, який ледь не потонув.

Нині чоловік перебуває в Черкаській міській лікарні №3. За повідомленням лікарів, загрози його життю немає. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Як інформує директор комунальної установи Сергій Микитченко, чоловік купався у невстановленому місці та був напідпитку. Коли рятувальники, які чергували на пляжі "Смілянський", помітили, що чоловік зник із поверхні води, негайно кинулись його шукати.

За кілька хвилин потерпілого підняли на поверхню з глибини більше 2,5 метрів без ознак життя.

"Завдяки вмілим та професійним діям рятувальників під час проведення реанімаційних заходів (штучне дихання та непрямий масаж серця) чоловіка було повернуто до життя та передано працівникам швидкої медичної допомоги, – сказав Микитченко. – Вкотре звертаємось до жителів та гостей міста бути вкрай обережними на воді. Купатися тільки у відведених для цього місцях, не запливати за буї пляжів та не заходити у воду в нетверезому стані. Не залишати без нагляду дітей".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x