НовиниЧеркащинаНа черкаському мосту відремонтували правий проїзд дороги (ФОТО)

На черкаському мосту відремонтували правий проїзд дороги (ФОТО)

-

- Advertisment -

На мосту через Дніпра 5 жовтня завершили ремонт асфальтобетонного покриття на правому проїзді. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області 5 жовтня будівельники підрядної організації ТОВ "Шляхове будівництво "АЛЬТКОМ" закінчили влаштування вирівнюючого та верхнього шару асфальтобетонного покриття на всіх прогонах мосту.

Від 6 жовтня по відремонтованій правій стороні мосту розпочато рух транспорту.

Також вже виконані роботи по фрезеруванню старого асфальтобетонного покриття на лівому проїзді мосту. Розпочалися роботи розбирання старого армованого захисного шару гідроізоляції, бетонного вирівнюючого шару на лівому проїзді мосту.

Для проведення ремонтних робіт на лівому проїзді мосту заготовлено бордюрний гранітний камінь, металеві оцинковані воронки та труби для відведення води з проїжджої частини мосту, арматуру для армування монолітної бетонної плити.

Всі роботи з ремонту проїжджої частини на мосту через Дніпро, за сприятливих погодних умовах, планується завершити до кінця листопада.

Рух по мосту для транспорту буде здійснюватися у спеціально відведений час: з 6:00 год. до 9:00 год. та з 16:00 год. до 19:00 год.

Як повідомляяв сайт vikka.ua, на черкаському мосту через Дніпро зміниться "вікно" проїзду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x