НовиниЧеркащинаНа черкаському мосту через Дніпро удвічі побільшало ремонтників (ФОТО)

На черкаському мосту через Дніпро удвічі побільшало ремонтників (ФОТО)

-

- Advertisment -

Цього тижня підрядна організація, яка виконує поточний середній ремонт мосту через Дніпро, збільшила майже вдвічі кількість працівників та пришвидшила темпи ремонтних робіт, пише "ІнфоМІСТ".

Нагадаємо, ремонт проїжджої частини мосту на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 біля Черкас виконує підрядне підприємство ТОВ "Шляхове будівництво "АЛЬТКОМ" з 19 червня.

Нині кількість працівників, задіяних у ремонтних роботах на мосту, збільшено до 34 осіб, які працюють у дві зміни вдень та вночі. Цього тижня підрядна організація збільшила кількість техніки, яка працює на мосту, було доставлено навантажувач, дизель-генератор, штроборіз, поливально-миюча машина. До цього на ремонті мосту було задіяно 2 самоскиди, екскаватор, кран-маніпулятор, зварювальні та газорізальні апарати.

Наразі ремонтники відфрезерували старе асфальтобетонне покриття на правій стороні мосту та перейшли до розбирання захисного та вирівнюючого шару бетону на проїзній частині мосту.

Від старого захисного бетонного шару покриття вже очищено 3 прогони мосту з десяти або понад 1300 кв. м покриття. Також очищено від сміття та бруду більше 700 кв. м робочої зони мосту. Буде проводитися покриття оголеної арматури захисним антикорозійним складом перед встановленням опалубки.

Нагадаємо, рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час: з 6.00 до 9.00 та з 16.00 до 19.00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах продовжили будувати дорогу, що об’єднає два мікрорайони.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині патрульні виявили водія BMW з підробленими документами

На автодорозі М-05 Київ — Одеса поліцейські зупинили автомобіль BMW 740D за порушення ПДР, а саме перевищення швидкості. Про...

У деяких черкасців може текти зелена вода з кранів

У Південно-Західному районі планується проведення перевірки щільності водопідігрівачів у ніч з 1 на 2 травня. Ці роботи можуть призвести...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x