НовиниЧеркащинаНа черкаському мосту через Дніпро демонтують тротуари (ФОТО)

На черкаському мосту через Дніпро демонтують тротуари (ФОТО)

-

- Advertisment -

На черкаському мосту замінять старий асфальтобетонний тротуар. Підрядник вже взявся за демонтаж парапету з лівого боку проїзду. Для безпечного руху водіїв тут встановлять попереджувальні знаки. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

У ході ремонту замінять десять тротуарних прольотів, кожен з яких по 110 метрів завдовжки, та парапет. Ці роботи проходитимуть паралельно із ремонтом правого, а згодом і лівого проїзду. За словами представника підрядної організації Юрія Гайдука, блоки тротуару будуть зв’язані з монолітною плитою проїжджої частини.

"Це буде цілісна споруда, – відзначає він. – Роботи з демонтажу вже розпочаті. У найкоротші терміни виставимо всі необхідні попереджувальні знаки. Адже зараз нам треба поінформувати людей, аби вони були максимально уважними, рухаючись мостом, дотримувалися встановлених обмежень швидкості. Оскільки це питання безпеки кожного водія".

Окрім демонтажу парапету, на мосту завершують роботи на правому проїзді: повністю влаштували монолітну плиту, облаштовують бордюри. Підрядник чекає з Німеччини деформаційні шви. Після їхнього монтажу, влаштують гідроізоляцію та укладуть асфальт. По завершенню робіт рух "перекинуть" на відремонтований правий проїзд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському мосту таки діють перепустки "для обраних".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x