додому Новини Черкащина На черкаській зупинці встановили пам’ятник безгосподарності Бондаренка та "ЧЕЛУАШу" (ФОТО)

На черкаській зупинці встановили пам’ятник безгосподарності Бондаренка та "ЧЕЛУАШу" (ФОТО)

0

На одній із черкаських зупинок встановили пам’ятник-календар безгосподарності мера міста Анатолія Бондаренка та директора КП "ЧЕЛУАШ". Про це повідомили в Партії вільних демократів.

Таке своєрідне нагадування для мера Черкас щодня вивішує на зупинці громадського транспорту по вулиці 30 років Перемоги депутат міської ради від Партії вільних демократів Володимир Гриценко.

Він кожного разу оновлює листівку, де зазначено "Пам’ятник безгосподарності мера Черкас Анатолія Бондаренка і директора КП "ЧЕЛУАШ" Олексія Мельника".

Таким чином депутат вирішив нагадувати чиновникам про їхній обов’язок. Уже більше місяця покрівля на зупинці громадського транспорту по 30 років Перемоги без даху. Неодноразові звернення "вільнодемократівця" Гриценка ігнорувалися владою. Одні відписки.

"Тому вирішив вдатися до такого флеш-мобу. Щодня , коли прямую на роботу, вивішую чергове повідомлення із зміною дня. Вже походу 34 день, як зупинка стоїть без даху, а мешканці Черкас, очікуючи транспорт, вимушені стояти під пекучим сонцем", − зазначив Володимир Гриценко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після канівської сесії команда Бондаренка буде підвищувати тарифи на квартплату в Черкасах.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version