НовиниЧеркащинаНа черкаській дамбі завершили укладання вирівнюючого шару асфальту (ФОТО)

На черкаській дамбі завершили укладання вирівнюючого шару асфальту (ФОТО)

-

- Advertisment -

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 12+300 – км 23+062 на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ "Трансстроймеханізація", яка виконує її поточний середній ремонт, закінчено роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

На черкаській дамбі нині тривають роботи із влаштування 1,5 кілометрів верхнього шару асфальтобетонного покриття до мосту. Про це 23 жовтня під час координаційної наради Черкаської облдержадміністрації повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко.

"Цього тижня мають розпочатися роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття на ділянці дамби від межі Черкас до мосту. До кінця листопада будуть виконані роботи із поточного середнього ремонту на обох ділянках дамби. Що стосується безпосередньо мосту, то, за попередньою домовленістю із підрядником, ремонт проїжджої частини мосту мають закінчити до 15 листопада, але можливі затримки у зв’язку із погодними умовами", – повідомив Владислав Демиденко.

Підрядною організацією повністю закінчено роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на понад 100 тис. кв. м автодороги. Наразі тривають роботи із влаштування верхнього шару ЩМА-20.

Завершено демонтаж старого бар’єрного огородження зі сторони залізничного полотна, продовжуються роботи із демонтажу тросового огородження. Натомість встановлено понад 10 км нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження типу "Євроформат".

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському мосту через Дніпро розпочали роботи на лівому проїзді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x