НовиниКриміналНа Черкаській дамбі п’яний водій врізався у відбійник та...

На Черкаській дамбі п’яний водій врізався у відбійник та ледь не збив поліцейського (Відео)

-

- Advertisment -

Вночі 29 січня патрульні працювали на місті ДТП з травмованими. Вони регулювали роз’їзд транспортних потоків реверсним рухом на Черкаській дамбі. На місці також працювали працівники ДСНС та медики.

Під час надання допомоги, поліцейські помітили авто «Mazda CX7», водій якого не зупиняючись, ледь не скоїв наїзд на працівників поліції. Опісля чоловік врізався у відбійник та зник з місця пригоди. Під час переслідування вищевказаного авто, водій вимоги зупинитися не реагував.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Машину вдалося заблокувати в місті Черкаси. У розмові з правоохоронцями водій поводив себе агресивно, відмовився пред’являти документи та хапав інспекторів за руки і службовий одяг. Оскільки порушник не реагував на багаторазові попередження, його було затримано.

Під час спілкування з водієм, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Агресивного керманича доставили до медичного закладу, де він здав біологічну речовину для аналізу на стан сп’яніння.

Патрульні доставили порушника до Черкаського відділу поліції та склали ряд адміністративних матеріалів:за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП; ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП; ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП; ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП; ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) КУпАП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкаській дамбі легковик в’їхав під вантажівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x