НовиниЧеркащинаНа Черкаси вчергове насувається сміттєвий колапс (ФОТО)

На Черкаси вчергове насувається сміттєвий колапс (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах підрядна організація "Умвельт" не встигає вивозити сміття. Усе через занизькі тарифи та брак техніки. Про це пише "Інфоміст".

Перший заступник директора КП "Черкаська служба чистоти" Олександр Савенко повідомив, що проблеми з вивезенням сміття пов’язані з низькими тарифами і підрядник не може так працювати. У них не вистачає коштів на ремонт автомобілів, на придбання нової техніки.

Нині у місті працює сім одиниць техніки. Але цього замало для вивезення того обсягу сміття, який зазначений у заявці на місяць.

"Підприємство не справляється із заявкою на місяць. Відсотків 20 сміття не встигає вивезти. У суботу та неділю були проблеми із вивезенням сміття у приватному секторі, зокрема в мікрорайоні Дахнівка, учора – в Південно-Західному районі", − зазначив Олександр Савенко.

Нагадаємо, що три місяці тому, в квітні, у Черкасах вже була хвиля сміттєвого колапсу. Тоді місто потопало у невивезених відходах, а підрядник не встигав працювати за графіком.

Ще одна критична ситуація із вивезенням відходів була в січні. Тоді в Черкасах не працювали машини для вивезення сміття, а влада відмовилася придбати для міста нові сміттєвози.

Назарі в мережі місцеві жителі також почали публікувати світлини, на яких зображено переповнені сміттєві баки, стихійні смітники, які ніхто не прибирає.

"Що з нашим містом. Сміття не вивозять півтора-два тижні. Влітку від спеки сміття тече та смердить так, що аж "очі виїдає". Спочатку думала, що така ситуація лише в моєму районі, але проїхалась містом і зрозуміла, що таке скрізь", − написала на сторінці спільноти у Facebook черкащанка Леся Кучеренко.

Фото: мережа Facebook

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині невідомі хотіли викинути дві фури сміття з іншої області.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x