додому Новини Кримінал На Черкащині затримали водія, який збив людину і зник з місця події

На Черкащині затримали водія, який збив людину і зник з місця події

0

Смілянські поліцейські затримали водія, який скоїв наїзд на чоловіка та втік з місця ДТП. Пішохід від отриманих травм загинув на місці. Чоловіку, який керував транспортом у стані алкогольного сп’яніння та скоїв ДТП, повідомили про підозру. Повідомляє Поліція Черкащини.

Автопригода трапилася 26 травня в селі Плескачівка Черкаського району. Водій автомобіля Suzuki Grand Vitara скоїв наїзд на 75-річного чоловіка та зник з місця ДТП. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці пригоди.

Поліцейські Сміли провели ряд розшукових заходів та встановили водія. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння — у його крові виявили 1,86 проміле алкоголю. Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України.

Автомобіль з механічними пошкодженнями поліцейські вилучили й помістили на арештмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version