НовиниКриміналНа Черкащині затримали водія, який збив людину і зник...

На Черкащині затримали водія, який збив людину і зник з місця події

-

- Advertisment -

Смілянські поліцейські затримали водія, який скоїв наїзд на чоловіка та втік з місця ДТП. Пішохід від отриманих травм загинув на місці. Чоловіку, який керував транспортом у стані алкогольного сп’яніння та скоїв ДТП, повідомили про підозру. Повідомляє Поліція Черкащини.

Автопригода трапилася 26 травня в селі Плескачівка Черкаського району. Водій автомобіля Suzuki Grand Vitara скоїв наїзд на 75-річного чоловіка та зник з місця ДТП. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці пригоди.

Поліцейські Сміли провели ряд розшукових заходів та встановили водія. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння — у його крові виявили 1,86 проміле алкоголю. Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України.

Автомобіль з механічними пошкодженнями поліцейські вилучили й помістили на арештмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x