додому Новини Черкащина На Черкащині визначили кращого спортсмена місяця

На Черкащині визначили кращого спортсмена місяця

0
Сергій Куліш

Сергій Куліш став найкращим спортсменом березня 2024 року на Черкащині. Про це повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

Експертна комісія визначила кращого спортсмена місяця за результатами змагань на всіх рівнях. Цього разу за це звання змагалися два спортсмени: стрілець Сергій Куліш та велосипедист Ростислав Царан. Однак за високі результати та здобуті нагороди перемогу одержав Сергій Куліш.

Олімпійський осередок Черкащини нагородить Сергія Куліша та його тренера Віктора Нагнія грошовою премією за досягнення у спорті.

Детальніше про досягнення спортсменів у березні:

Заслужений майстер спорту Сергій Куліш брав участь у двох змаганнях. На чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї, що проходив 1–2 березня в місті Двор, Угорщина, він виборов золото в стрільбі з пневматичної гвинтівки на десять метрів у категорії Air Rifle Trio Men, а також срібло в складі чоловічої команди. В особистому заліку він став шостим. На чемпіонаті України зі стрільби з пневматичної зброї, що відбувався 19–24 березня у Львові, Сергій Куліш виборов перемогу в особистих змаганнях у вправі ГП-6, а також посів четверте та п’яте місце в командних змаганнях. Його тренером є Віктор Нагній.

Майстер спорту України Ростислав Царан став учасником Відкритого чемпіонату України з велоспорту, що відбувся 23–24 березня у Житомирі. Атлет виборов дві золоті нагороди – у кросі в індивідуальній гонці та в естафеті на короткому колі. Його тренером є Віталій Степаненко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version