додому Новини Черкащина На Черкащині врятували чоловіка, який майже два тижні блукав у лісі

На Черкащині врятували чоловіка, який майже два тижні блукав у лісі

0

39-річного чоловіка знайшли живим і неушкодженим після інтенсивних пошуків, які проводили поліцейські, лісівники, військові, нацгвардійці та добровольці. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Історія почалася 8 лютого, коли сестра зниклого чоловіка звернулася до поліції, повідомивши, що її брат виїхав на своєму автомобілі Renault Duster і не повернувся додому. Мобільний зв’язок з ним також був втрачений.

Пошуки розпочалися з перевірки місця, де зафіксували рух автомобіля за допомогою системи відеонагляду “Безпечна Черкащина”. Згодом автомобіль був знайдений у лісовому масиві поблизу села Балаклея, але водія в ньому не було.

Усі можливі зусилля були спрямовані на пошуки зниклого чоловіка. Протягом двох тижнів пошукові групи перевірили велику територію, використовуючи квадрокоптери, тепловізори та інші технології. Нарешті, під час одного з пошукових заходів біля річки Ірдинь, чоловіка знайшли. Хоча він був вже знесилений, медики повідомили, що загрози його життю немає.

Виявилося, що чоловік втратив орієнтир у лісі і не зміг знайти дорогу до свого автомобіля. Вижити йому допомогли гілля дерев і трава, які він використовував як їжу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version