НовиниЧеркащинаНа Черкащині врятували чоловіка, який майже два тижні блукав...

На Черкащині врятували чоловіка, який майже два тижні блукав у лісі

-

- Advertisment -

39-річного чоловіка знайшли живим і неушкодженим після інтенсивних пошуків, які проводили поліцейські, лісівники, військові, нацгвардійці та добровольці. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Історія почалася 8 лютого, коли сестра зниклого чоловіка звернулася до поліції, повідомивши, що її брат виїхав на своєму автомобілі Renault Duster і не повернувся додому. Мобільний зв’язок з ним також був втрачений.

Пошуки розпочалися з перевірки місця, де зафіксували рух автомобіля за допомогою системи відеонагляду “Безпечна Черкащина”. Згодом автомобіль був знайдений у лісовому масиві поблизу села Балаклея, але водія в ньому не було.

Усі можливі зусилля були спрямовані на пошуки зниклого чоловіка. Протягом двох тижнів пошукові групи перевірили велику територію, використовуючи квадрокоптери, тепловізори та інші технології. Нарешті, під час одного з пошукових заходів біля річки Ірдинь, чоловіка знайшли. Хоча він був вже знесилений, медики повідомили, що загрози його життю немає.

Виявилося, що чоловік втратив орієнтир у лісі і не зміг знайти дорогу до свого автомобіля. Вижити йому допомогли гілля дерев і трава, які він використовував як їжу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x