додому Новини Освіта На Черкащині розпочинається літературний конкурс «Лоскотон»

На Черкащині розпочинається літературний конкурс «Лоскотон»

0

Починаючи з 15 лютого 2024 року, розпочинається прийом заявок на конкурс творів для дітей під назвою «Лоскотон». Про це повідомляє пресслужба департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Цей конкурс, що став традиційним, проводиться щорічно департаментом освіти та гуманітарної політики у співпраці з Черкаською обласною організацією Національної спілки письменників України.

Прийом творів триватиме до 15 квітня 2024 року. До 15 травня буде проходити громадське обговорення творів-претендентів, а визначення переможця відбудеться до 20 травня.

До участі в Конкурсі допускаються книги, збірки чи прирівняні до них публікації в літературних часописах, які надруковані за останні 3 роки й не відзначені іншими преміями. Мова творів повинна бути українською. Один і той же автор може бути переможцем Конкурсу лише один раз і на все життя.

Заявки приймаються за адресою: 18000, м. Черкаси, вул. Гоголя, 251, телефон для зв’язку – 37-05-75, управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики.

Читайте також:

Ще одна черкаська вчителька стала співавторкою підручника для школярів усієї України

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version