НовиниБезпекаНа Черкащині просять присвоїти звання Герою смілянину, що загинув...

На Черкащині просять присвоїти звання Герою смілянину, що загинув на війні

-

- Advertisment -

На сайті президента України зареєстрована петиція про присвоєння звання Героя України Станіславу Корнієнку. Він народився на Черкащині в селі Гуляйгородок. Нині під петицію підписалося 10 тис людей при потребі 25 тис.

«Просимо Вас, присвоїти звання Герой України (посмертно) воїну, який до останнього подиху боронив нашу державу. 23 лютого 2024 року в наслідок штурмових дій противника в районі н. п. Синьківка Куп’янського району Харківської області, під час виконання бойових завдань, загинув старший розвідник 1 розвідувального відділення розвідувального взводу військової частини А7104 Корнієнко Станіслав Андрійович», – йдеться у тексті петиції.

Станіслав Корнієнко Андрійович народився 6 травня 1995 року в селі Гуляйгородок Смілянського району Черкаської області . У 2001 році пішов навчатися, а в 2012 році закінчив Думанецьку загальноосвітню школу в селі Думанці. З вересня 2012 року по червень 2013 року навчався в «Іркліївському професійному аграрному ліцеї» . У листопаді був призваний до служби в Збройні Сили України , службу проходив до травня 2015 року на посаді пожежного, військова частина А1979.

В 2020 році одружився , разом з дружиною виїхали за кордон . На момент повномасштабного вторгнення перебував в Польщі. Станіслав був справжнім патріотом тому прийняв рішення повернутися додому. Вступив до лав Збройних Сил України обороняти рідну Батьківщину з 24 серпня 2022 року. За добросовісну оборону Батьківщини був нагороджений медалями :
« За жертву крові в боях за волю України»
« За оборону рідної держави»
«Ветеран війни».

Щоб петицію розглянув президент, вона протягом 90 днів має набрати 25 тис підписів.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квадроцикл, криптовалюта, автомобілі: що задекларували черкаські депутати від «ЄС»

Земельні ділянки, автомобілі, криптовалюта, квадроцикл, зарплати і доходи від бізнесу. Що задекларували  черкаські депутати із фракції “Європейська Солідарність“ у...

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x