додому Новини Черкащина На Черкащині продають спиртовий завод, який не працював 14 років

На Черкащині продають спиртовий завод, який не працював 14 років

0

Фонд державного майна України виставив на продаж майновий комплекс державного підприємства «Кам’янський спиртогорілчаний комбінат». Підприємство знаходиться в Камянці, Черкаської області. Про це інформує Фонд державного майна України в Черкаській області.

Стартова ціна лоту – 13 млн грн. Підприємство має заборгованість – 9,7 млн,  яку новий власник повинен буде погасити. Завод не працює з 2010 року. Його основний виді діяльності:  Дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв.

На балансі підприємства обліковуються основні засоби: будівлі та споруди, загальною площею 26 032,9 кв.м; транспортні засоби (6 одиниць) та інші активи. На все нерухоме майно ДП «Кам’янський СГК» підрозділами державної виконавчої служби накладено арешти в межах виконавчих проваджень.

За підприємством обліковується державне майно, яке не підлягає приватизації (об’єкти житлового фонду, об’єкт цивільного захисту, гідротехнічна захисна споруда та дизельна/пождепо/гараж).

ДП «Кам’янський СГК» надає послуги з водопостачання, водовідведення та електропостачання, для житлових будинків, що обліковуються на балансі підприємства та не підлягають приватизації.

Торги заплановано на 14 березня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version