додому Новини Кримінал На Черкащині правоохоронці затримали злочинця, який підпалив обладнання на залізниці

На Черкащині правоохоронці затримали злочинця, який підпалив обладнання на залізниці

0

Зловмисник вчинив підпал релейної шафи, яка відповідає за роботу світлофорів на коліях. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Інцидент стався поблизу Черкас, де невідома особа підпалила комплекс сигнальної установки, що призвело до перебоїв у роботі транспорту.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам та використанню можливостей фахівців кримінального аналізу правоохоронці встановили особу правопорушника. Це 22-річний житель Миколаєва. Виявилося, що він отримав “замовлення” на знищення залізничного обладнання через месенджер Telegram. За винагороду в 9 000 гривень хлопець підпалив релейну шафу на залізничному перегоні. Сума завданих збитків “Укрзалізниці” поки що встановлюється.

На місці події діяли слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку, кінологи зі службовою собакою та бійці спецпідрозділу, а також співробітники СБУ в Черкаській області. Підозрюваного затримали та повідомили про підозру в умисному пошкодженні майна шляхом підпалу згідно з ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version