додому Новини Кримінал На Черкащині під час нересту вловили рибалку: його чекає штраф в майже...

На Черкащині під час нересту вловили рибалку: його чекає штраф в майже 400 тис грн

0

На річці Сула поблизу селище Кліщенці інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції побачили чоловіка. Він був одягнений в заброди та гумовий костюм, чоловік здійснював незаконний вилов риби, інформує пресслужба Патрульної поліції в Черкаській області.  

Підійшовши до громадянина та оглянувши місце події, інспектори виявили заборонені знаряддя лову та свіжовиловлену рибу видів: карась — 93 шт., короп — 4 шт., окунь — 3 шт. ,плотва — 3 шт., плоскирка — 35 шт.

Сума збитків завдана державі становить більш ніж 386 тисяч гривень.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин вчинення правопорушення.

Незаконно виловлену рибу та заборонені знаряддя лову слідчі вилучили.

Нагадуємо, що нині діє нерестова заборона. Встановлені наступні терміни нерестової заборони на вилов водних біоресурсів:

на Кременчуцькому водосховищі з 8 квітня по 16 червня 2024 року;

– у всіх інших річках (їхніх частинах) та їхніх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками,затонами) з 01 квітня по 20 травня 2024 року;

– на всіх інших водних об’єктах в районі діяльності Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Черкаській області строки заборони передбачені Правилами любительського і спортивного рибальства та Правилами промислового рибальства у внутрішніх рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version